Eilinen jäi väliin päivityksiltä, mutta eipäs mitään ihmeellistä ollutkaan. Pusseilla edelleen jatketaan ja katsastelin eilen niiden ravintoarvoja, niin samat arvot sekä makeissa että suolaisissa (suolaisissa enemmän natriumia), joten voin ihan hyvin syödä vain yhtä suolaista ja sitten noita makeita. Noi suolaiset keitot on NIIN suolaisia, että hyi kammotus.

Eilen oli sitten ekaa kertaa ryhmätapaaminen, meidän ryhmässä on 6 hlöä, mutta vain 3 oli päässyt paikalle. Ohjaajamme mukaan ryhmämme miesvahvistus oli vielä ulkomaan lomalla, joten tulee ensi viikolla sitten mukaan. Eipä tuolla ryhmässä mitään erikoisempaa tehty, esittelimme itsemme ja menimme sitten vähän ohjelmaa läpi sekä aikatauluja miten tullaan tapaamaan. Nyt aluksi tapaamme viikon välein, sitten harvenee niin, että lopussa tapaamme vain kerran kuukaudessa. Toisaalta ohjaaja sanoi, että voidaan pitää tarvittaessa sellaisia välitapaamisiakin, että pysyy ryhmähenki kasassa. Punnitusta ei ollut eilen laisinkaan ja eka virallinen punnitus on vasta 30.11. Tarvittaessa punnitaan joka kerrallakin, jos haluaa, mutta tuolloin on vasta sitten eka iso punnitus.

Itse meen perjantaina salille treenaamaan ja maanantaina mulla on saliohjelman teko. Tulevan viikon tavoitteeksi kaikille laitettiin, että kävisi kävelylenkillä joka toinen päivä vähintään 20 minsaa kerrallaan.

Tosiaan viides päivä jo menossa pusseilla ja olo mitä mainioin! En olisi koskaan uskonut, että tämä alku on näin helppoa! Mulla ei ole ollut mikään päivä huono tai heikottava olo ja nyt tällä hetkellä kuitenkin kehoni on jo ketoositilassa, sen huomaa omituisesta mausta suussa. Mutta tuota makua pystyy sietämään ja kun juo tarvittavasti vettä, niin se aina huuhtoutuu hetkeksi pois.

Tsemppiä kaikille silavien sulatukseen! Toivon jokaiselle samanlaista yes-fiilistä mikä itsellä on nyt päällä! Periksi ei anneta!!!